Trendkleuren voor je keuken in 2024

maandag 24 juni 2024

Trendkleuren voor je keuken in 2024

Staat er een grondige renovatie of verbouwing voor je keuken op de planning? Naast dat je druk in de weer bent met het kiezen van nieuwe apparatuur en de opstelling van de keuken, is de kleur minstens zo belangrijk.

Niet alleen voor de kastjes van de keuken, maar ook de kleur op de muur of de tegels. Maar wat zijn nu de grootste trends voor de keuken van 2024? En wat past bij welke keukenstijl? In dit blog lichten we er een paar wat verder voor je toe. 

Zoek pasteltinten uit voor je keuken in een trendy stijl

In een keukenwinkel, maar ook online, kom je het waarschijnlijk snel tegen. Pastelkleuren zijn een van de grootste trends voor je keuken in 2024. Het zorgt voor een rustige en luxe uitstraling en past ook nog eens perfect bij verschillende soorten keukenstijlen.

Je kunt daarbij denken aan klassiek, landelijk en design. Ga voor een gewaagde keuze door de keukenkasten in een pastelkleur uit te voeren, laat het terugkomen in de accessoires of een of meerdere muren. Er zijn dus enorm veel opties waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Heb je al eens nagedacht over het selecteren van aardse kleuren voor je keuken?

Een andere opties die je voor je keuken kunt kiezen? Dat is het uitzoeken van aardse keukenkleuren. Deze kleuren doen het bijzonder goed binnen stijlen zoals Japandi, Scandinavisch, industrieel en modern.

Het zorgt voor een vleugje luxe en je kunt nog steeds erg veel rust behouden. Wel zo fijn, want de keuken moet de nodige sereniteit uitstralen aangezien het het hart van de woning is. Verdiep je dus goed in het aanbod aan neutrale en aardse kleuren en maak op deze manier erg gericht een juiste selectie.

De beste kleuren voor je keuken bekijk je natuurlijk een keer in een keukenwinkel

Het uitzoeken van kleuren voor je keuken doe je misschien maar eens in je leven. En daarom is het meer dan logisch dat je graag alles komt te weten over de opties die er zijn en wat de leukste trends van dit moment zijn.

Breng daarom een keer een bezoek aan een keukenwinkel. Hier zie je de grootste trends in één oogopslag en je krijgt direct een goed beeld van wat jouw smaak nu echt is.

Vaak heb je de mogelijkheid om vooraf een afspraak te maken, dan weet je zeker dat er een adviseur voor je klaarstaat om je te helpen. Zo is het uitzoeken van de juiste kleuren meteen weer wat makkelijker.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning

Start Waardecheck
1

Vul je postcode in

Vul je gegevens in en we brengen je in contact met een erkende makelaar

2

Contact moment

Als we een lokale makelaar hebben gevonden dan zal hij of zij contact met jou opnemen

3

Waardebepaling

Ontvang gratis en vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling van jouw woning

4

Volgende stap

Bepaal zelf je volgende stap en bespaar op de makelaarskosten

Gerelateerde artikelen

5

5 Tips voor perfecte verkoopfoto's van je huis

5 Tips voor perfecte verkoopfoto's van je huis

Lees meer
Wat

Wat is de juiste matrasdikte voor jouw slaapbehoeften?

Goed kunnen slapen is essentieel. En er zijn heel veel dingen die je ‘s nachts wakker kunnen houden, maar iets wat je nachtrust absoluut kan bederven is een slecht matras.

Lees meer

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling