Adressen op Lekkade Kinderdijk

Op deze pagina staat een overzicht van alle 54 adressen in de straat Lekkade in de woonplaats Kinderdijk. Deze straat bevindt zich in de buurt Kinderdijk Dorp in de wijk Kinderdijk en in de gemeente Molenlanden. Hieronder kun je alle informatie over de Lekkade vinden.

Totaal aantal adressen 54

Bouwjaar oudste gebouw 1900

Bouwjaar nieuwste gebouw 1906

Oppervlakte grootste gebouw 92 m²

Oppervlakte kleinste gebouw 67 m²

Lekkade in Kinderdijk

De straat Lekkade ligt in de plaats Kinderdijk, de gemeente Molenlanden en de provincie Zuid-Holland. De Lekkade omvat één postcode(s): 2961. In de straat staan weinig huizen. Er zijn 54 adressen gevestigd.

Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in de straat Lekkade is 1902. Het meeste recent gebouwde huis in de straat stamt uit 1906. Met zijn 118 jaar is het dus nog vrij jong.

De oudste woning in de straat Lekkade is 124 jaar oud en heeft als bouwjaar 1900. Met een gemiddelde oppervlakte van 72 vierkante meter zijn de woningen er groot.

Het grootste huis in de straat is 92 vierkante meters. Dat is in vergelijking met de grootste woningen in andere straten erg groot. De kleinste woning in Lekkade is met zijn oppervlakte van 67 vierkante meter relatief klein.

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling