Adressen op Groot Koemeer Wintelre

Op deze pagina staat een overzicht van alle 24 adressen in de straat Groot Koemeer in de woonplaats Wintelre. Deze straat bevindt zich in de buurt Wintelre Kom in de wijk Wintelre en in de gemeente Eersel. Hieronder kun je alle informatie over de Groot Koemeer vinden.

Totaal aantal adressen 24

Bouwjaar oudste gebouw 2014

Bouwjaar nieuwste gebouw 2021

Oppervlakte grootste gebouw 238 m²

Oppervlakte kleinste gebouw 110 m²

Groot Koemeer in Wintelre

De straat Groot Koemeer ligt in de plaats Wintelre, de gemeente Eersel en de provincie Noord-Brabant. De Groot Koemeer omvat één postcode(s): 5513. In de straat staan weinig huizen. Er zijn 24 adressen gevestigd.

Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in de straat Groot Koemeer is 2017. Het meeste recent gebouwde huis in de straat stamt uit 2021. Met zijn 3 jaar is het dus nog vrij jong.

De oudste woning in de straat Groot Koemeer is 10 jaar oud en heeft als bouwjaar 2014. Met een gemiddelde oppervlakte van 168 vierkante meter zijn de woningen er groot.

Het grootste huis in de straat is 238 vierkante meters. Dat is in vergelijking met de grootste woningen in andere straten erg groot. De kleinste woning in Groot Koemeer is met zijn oppervlakte van 110 vierkante meter relatief groot.

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling