Adressen op 1e Vijverstraat Rotterdam

Op deze pagina staat een overzicht van alle 11 adressen in de straat 1e Vijverstraat in de woonplaats Rotterdam. Deze straat bevindt zich in de buurt Schiebroek in de wijk Hillegersberg Schiebroek en in de gemeente Rotterdam. Hieronder kun je alle informatie over de 1e Vijverstraat vinden.

Totaal aantal adressen 11

Bouwjaar oudste gebouw 1956

Bouwjaar nieuwste gebouw 1957

Oppervlakte grootste gebouw 152 m²

Oppervlakte kleinste gebouw 16 m²

1e Vijverstraat in Rotterdam

De straat 1e Vijverstraat ligt in de plaats Rotterdam, de gemeente Rotterdam en de provincie Zuid-Holland. De 1e Vijverstraat omvat één postcode(s): 3052. In de straat staan weinig huizen. Er zijn 11 adressen gevestigd.

Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in de straat 1e Vijverstraat is 1956. Het meeste recent gebouwde huis in de straat stamt uit 1957. Met zijn 67 jaar is het dus nog vrij jong.

De oudste woning in de straat 1e Vijverstraat is 68 jaar oud en heeft als bouwjaar 1956. Met een gemiddelde oppervlakte van 85 vierkante meter zijn de woningen er groot.

Het grootste huis in de straat is 152 vierkante meters. Dat is in vergelijking met de grootste woningen in andere straten erg groot. De kleinste woning in 1e Vijverstraat is met zijn oppervlakte van 16 vierkante meter relatief klein.

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling