Adressen op 1e Nieuwstraathof Rotterdam

Op deze pagina staat een overzicht van alle 4 adressen in de straat 1e Nieuwstraathof in de woonplaats Rotterdam. Deze straat bevindt zich in de buurt Stadsdriehoek in de wijk Rotterdam Centrum en in de gemeente Rotterdam. Hieronder kun je alle informatie over de 1e Nieuwstraathof vinden.

Totaal aantal adressen 4

Bouwjaar oudste gebouw 1942

Bouwjaar nieuwste gebouw 1961

Oppervlakte grootste gebouw 1874 m²

Oppervlakte kleinste gebouw 21 m²

1e Nieuwstraathof in Rotterdam

De straat 1e Nieuwstraathof ligt in de plaats Rotterdam, de gemeente Rotterdam en de provincie Zuid-Holland. De 1e Nieuwstraathof omvat één postcode(s): 3011. In de straat staan weinig huizen. Er zijn 4 adressen gevestigd.

Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in de straat 1e Nieuwstraathof is 1952. Het meeste recent gebouwde huis in de straat stamt uit 1961. Met zijn 63 jaar is het dus nog vrij jong.

De oudste woning in de straat 1e Nieuwstraathof is 82 jaar oud en heeft als bouwjaar 1942. Met een gemiddelde oppervlakte van 1056 vierkante meter zijn de woningen er groot.

Het grootste huis in de straat is 1874 vierkante meters. Dat is in vergelijking met de grootste woningen in andere straten erg groot. De kleinste woning in 1e Nieuwstraathof is met zijn oppervlakte van 21 vierkante meter relatief klein.

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling