Adressen op Van Arkelstraat Molenaarsgraaf

Op deze pagina staat een overzicht van alle 64 adressen in de straat Van Arkelstraat in de woonplaats Molenaarsgraaf. Deze straat bevindt zich in de buurt Molenaarsgraaf Dorp in de wijk Molenaarsgraaf en in de gemeente Molenlanden. Hieronder kun je alle informatie over de Van Arkelstraat vinden.

Totaal aantal adressen 64

Bouwjaar oudste gebouw 1961

Bouwjaar nieuwste gebouw 1975

Oppervlakte grootste gebouw 182 m²

Oppervlakte kleinste gebouw 73 m²

Van Arkelstraat in Molenaarsgraaf

De straat Van Arkelstraat ligt in de plaats Molenaarsgraaf, de gemeente Molenlanden en de provincie Zuid-Holland. De Van Arkelstraat omvat één postcode(s): 2973. In de straat staan veel huizen. Er zijn 64 adressen gevestigd.

Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in de straat Van Arkelstraat is 1966. Het meeste recent gebouwde huis in de straat stamt uit 1975. Met zijn 49 jaar is het dus nog vrij jong.

De oudste woning in de straat Van Arkelstraat is 63 jaar oud en heeft als bouwjaar 1961. Met een gemiddelde oppervlakte van 106 vierkante meter zijn de woningen er groot.

Het grootste huis in de straat is 182 vierkante meters. Dat is in vergelijking met de grootste woningen in andere straten erg groot. De kleinste woning in Van Arkelstraat is met zijn oppervlakte van 73 vierkante meter relatief groot.

Wat is mijn woning waard?

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden?

Gratis waardebepaling